DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DJ 606 C, în localitatea Gogoșu.

Potrivit IPJ Dolj,  un bărbat de 47 de ani, din comuna Cernătești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 C, din direcția Sopot către Cernătel, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier, două femei de 47 și 54 de ani, din comuna Cernătești, pasagere în autoturism au decedat, iar conducătorul auto și alți doi bărbați, de 20 și 59 de ani, tot pasageri, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu etilotestul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.