Două femei rănite în accident la Ișalnița

Două femei rănite în accident la Ișalnița

1.759
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două femei din județul Vâlcea au ajuns la spital, marți, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN 6, în zona serelor de la Ișalnița.  

Poliţiştii doljeni au stabilit că de vină este o șoferiță, în vârstă 39 de ani, care a schimbat direcţia de mers și nu s-a asigurat, mașina fiind proiectată în șanț.

„O femeie de 39 de ani, din Laloșu, care conducea un autoturism pe prima bandă a DN6, spre Filiași, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stanga, fiind lovita din spate de un alt autoturism, condus în aceeași direcție, dar pe a doua bandă de circulație. La volanul celui de-al doilea autoturism se afla un tânăr de 19 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Femeia în vârstă de 39 de ani împreună cu o pasageră, în vârstă de  33 de ani, din aceeași mașina, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acestea fiind conștiente.

De asemenea, pe numele femeii a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.