Două scandaluri, noaptea trecută, la SJCU Craiova. Au intervenit jandarmii și polițiștii

Două scandaluri, noaptea trecută, la SJCU Craiova. Au intervenit jandarmii și polițiștii

4.722
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două scandaluri au avut loc, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unul în incintă, între un medic și un aparținător al unui pacient, altul în zona porților de acces în curtea instituției, între mai multe persoane.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în cazul medicului și al aparținătorului, a fost o discuție în contradictoriu, jandarmii reușind să calmeze persoana în cauză fără a se impune luarea unor măsuri.

Referitor la cea de-a doua situație, conflictual a avut loc în zona porților de acces în curtea spitalului, mai multe persoane fiind implicate. Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la neînțelegeri financiare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat de 30 de ani care și-a rezervat dreptul de a depune plângere. Chiar și așa, oamenii legii s-au sesizat din oficiu și cercetează cazul.

„În noaptea de 8 spre 9 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui spital din Craiova, a izbucnit un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un barbat de 30 de ani, din Craiova, care ar fi fost implicat într-o altercație cu alte persoane. Cel în cauză și-a rezervat dreptul de a depune plângere, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt și a împrejurărilor producerii incidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.