Două tuneluri pentru dezinfecţie vor fi montate în Piața Centrală din Craiova

Două tuneluri pentru dezinfecţie vor fi montate în Piața Centrală din Craiova

3.960
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În cursul săptămânii viitoare, vor fi puse în funcţiune, în Piaţa Centrală, două tuneluri de dezinfecţie. Unul, destinat accesului pietonal, va fi amplasat la intrarea din dreptul Direcţiei de Impozite şi Taxe, iar celălalt, destinat vehiculelor, urmează a fi amplasat la intrarea auto dinspre strada Nicolae Bălcescu, după cum au informat, vineri, reprezentanții SC Piețe și Târguri SRL.

Reamintim că, miercuri, 29 aprilie, o echipă de control din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a efectuat o serie de verificări în pieţele din Craiova, pentru a vedea cum sunt duse la îndeplinire prevederile Ordonanţelor militare adoptate până în acest moment, menite să prevină răspândirea noului coronavirus.
În Piaţa Centrală, inspectorii ANPC au solicitat luarea unor măsuri suplimentare celor deja puse în practică de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, în sensul montării unor afişe care să indice locurile unde se montaseră deja dozatoarele de dezinfectant pentru mâini, destinate comercianţilor şi cumpărătorilor, a extinderii către exteriorul halelor a marcajelor deja făcute pe aleile dintre mese, în vederea indicării distanţelor la care trebuie să stea cumpărătorii pentru menţinerea distanţei sociale, a lărgirii culoarelor dintre mese în anumite zone, astfel încât cumpărătorii să nu fie prea aproape de comercianţi. De asemenea, echipa de control a solicitat ca brânzeturile să nu mai fie oferite spre degustare clienţilor, iar comercianţii să respecte cu stricteţe dispoziţiile privind utilizarea măştilor şi a mănuşilor în interiorul pieţelor.

„În urma acestui control, SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a plătit două amenzi, în valoare totală de 6.500 lei. Toate măsurile stabilite de reprezentanţii ANPC au fost puse în practică chiar în timpul controlului, astfel că nu s-a mai pus problema unei eventuale suspendări a activităţii Pieţei Centrale din Craiova, care a rămas deschisă în continuare. Şi Piaţa Valea Roşie, de asemenea verificată de inspectorii ANPC, a rămas deschisă, cu excepţia Sectorului de lactate-brânzeturi, unde se fac în prezent o serie de îmbunătăţiri”, au anunțat, vineri reprezentanții SC Piețe și Târguri.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Parca vad cum vin aia de la NASA sa le dam licenta… pentru constructia tunelelor de dezinfectare. Le trebuie si lor la urmatoarea misiune pe planeta Marte.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.