Dragnea afirmă că va fi creat și drumul de mare viteză București-Slatina-Craiova

Dragnea afirmă că va fi creat și drumul de mare viteză București-Slatina-Craiova

8,274
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Cilieni, în județul Olt, că “în acest mandat” se vor realiza două drumuri de mare viteză spre Craiova, respectiv Pitești-Slatina Craiova și București-Slatina-Craiova, scrie Agerpres. El a vorbit despre varianta unui drum de mare viteză și săptămâna trecută, la Craiova

“Două drumuri expres, de fapt de două drumuri de mare viteză care trebuie să se întâmple. Deja la Craiova — Pitești, prin Slatina, au început procedurile și a fost o idee înțeleaptă că s-a renunțat la ideea de autostradă care putea să fie nu mai știm când, peste mulți ani de zile și s-a trecut pe acest drum care este mai bun decât drumul expres. Și mai este o a doua cale de comunicație, București—Slatina-Craiova, fosta autostradă a sudului, pe care n-am reușit să o transformăm în autostradă, dar va fi tot drum de mare viteză, care și asta trebuie să se întâmple în acest mandat. Vor fi două căi de comunicație importante pentru Slatina și pentru Craiova“, a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Președintele PSD a mai spus că în ce privește proiectele mari de infrastructură de transport, prioritare sunt Craiova—Pitești și Sibiu — Pitești și la lăudat pe ministrul Transporturilor. “Tot ceea ce face (ministrul Transporturilor n.r.) mie îmi dă semne bune. A pus ordine acolo, are un domeniu foarte mare, un câmp de acțiune foarte mare, dar este un băiat tânăr care are minte (…) Autostrăzile, cele două autostrăzi, coridorul IV și autostrada Transilvania, Craiova — Pitești, Sibiu — Pitești, astea sunt prioritare“, a mai declarat Liviu Dragnea.

Sursa: Agerpres/ Foto: Agerpres

3 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   01-01-2015
  Mesaje
  232

  Vai de curu’ vostru…si de-al nostru

  uameni e prosti
 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-12-2005
  Locatie
   1Mai
  Mesaje
  1654

  Cu completarea aferenta :”Cand o sa fiu curat judiciar”

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   10-05-2017
  Mesaje
  2

  Eu am o curiozitate, ce se intelege prin mare viteza. Banuiesc ca o sa fie facute numai pentru aia cu masini puternice care merg de la 200 in sus, chiar si 300. Ma gandesc ca daca prin orase pe bulevarde se merge uneori si cu peste 100 km h, si autostrazile alea lesinate se merge cu 130 maxim, cam cu cat se merge pe drumurile astea de “mare viteza”.

  Life is really simple, but we insist on making it complicated

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.