După ce au parcurs 11.000 km anul trecut până la Cercul Polar Arctic, Echipa Plusauto se pregătește pentru încă o expediție memorabilă: ”Ranger Raptor Iceland- Going to the limits!”

5.594
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După ce anul trecut au fost într-o expediție la cercul polar, anul acesta echipa Ford Plusauto va avea ca țintă Islanda!

Expediția are ca protagoniști 8 temerari pasionați de off-road și de aventură. Călătoria craiovenilor începe sâmbătă, 27 Iulie 2019 și vor parcurge un traseu lung de 7500 km pe cele mai frumoase și sălbatice drumuri din Europa. Pe lângă cărările șerpuite și curbele strânse, temerarii o să aibă parte și de o călătorie lungă de 54 de ore cu ferryboat-ul, traversând Marea Nordului și Oceanul Atlantic. Partenerii oficiali ai acestei expediții sunt: Unicredit Leasing, Castrol, Ford Motorcraft, Dumagas, Vip Auto Distribution, Berner.

Întreaga aventură poate fi urmărită pe paginile

de facebook și instagram!

    https://www.facebook.com/fordcraiova

    https://www.instagram.com/ford_plusauto



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7585

    Au avut peripetii cu forduletul ala mic si acum s-au gandit sa se doteze cu un raptor.. A treia oara o sa ia o blindata de armata..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.