E gata sensul giratoriu din zona Aeroportului Craiova

E gata sensul giratoriu din zona Aeroportului Craiova

4.333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sensul giratoriu provizoriu din intersecția DN 65 și DJ 652A a fost finalizat. Autoritățile se așteaptă ca siguranța în trafic să crească ”semnificativ” pe acest tronson. Totodată, Consiliul Județean (CJ) Dolj a transferat în domeniul public al statului un alt teren, în vederea construirii unui alt sens giratoriu, la intersecția dintre DN 65 și Centura de Nord a Craiovei, în zona Hanul Doctorului.

Demersul administrației județene face parte dintr-un proiect mai amplu, convenit cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, proiect care urmărește fluidizarea circulației pe un sector aglomerat al DN 65, o zonă în care și Consiliul Județean are două obiective majore – Aeroportul Internațional Craiova și High-Tech Industry Park.

”Vorbim despre instituții care generează un trafic intens, astfel că am acordat întreaga susținere pentru realizarea acestui set de intervenții asupra infrastructurii rutiere. Pe de o parte, am pus la dispoziția DRDP Craiova segmentul terminal al drumului județean 652A, în vederea amenajării intersecției. Așa cum se cunoaște, această arteră rutieră se află în prezent în plin proces de modernizare, în cadrul unui proiect în valoare totală de peste 9 milioane de euro, pentru care Consiliul Județean Dolj a obținut finanțare europeană”, precizează președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Potrivit acestuia, consiuliul Județean Dolj a transferat în domeniul public al statului, la solicitarea CNAIR, un teren cu suprafața de aproape 1.500 de metri pătrați, în vederea construirii unui alt sens giratoriu, la intersecția dintre DN 65 și Centura de Nord a Craiovei, în zona Hanul Doctorului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.