Elev al Colegiului Militar din Craiova, dispărut în mare, la Mamaia

Elev al Colegiului Militar din Craiova, dispărut în mare, la Mamaia

1.655
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un elev al Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, în vârstă de 16 ani, a dispărut în apele mării, marți după amiaza, la Mamaia. 

Adolescentul ar fi intrat în apă cu doi prieteni, s-au avântat spre capătul digului, iar la un moment dat elevul a fost tras de curenți sub apă. Profesorul care îi însoțea și încă o persoană au încercat să îl salveze. L-ar fi prins de mână, însa curenții puternici l-au tras înapoi în apă.

Elevul se afla de duminică în Constanța, el participând la Școala de Vară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“.

„Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență – 112, la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale elevului craiovean.

La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.

Conducerea MApN este informată în permanență despre rezultatele procedurilor de căutare și salvare ale elevului”, informează Ministerul Apărării.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7485

  Cand ii vad pe astia de la liceul asta pe strada in uniformele alea de papitoi imi e scarba de ei.. Parca sunt in Korea de Nord sau China..

  Iar legat de faptul ca a murit inecat.. a murit inecat din prostia lui…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.