Elev de la Colegiul „Ștefan Odobleja”, eliminat de la simulare

Elev de la Colegiul „Ștefan Odobleja”, eliminat de la simulare

1,366
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un elev de clasa a XII-a, de la Colegiul „Ștefan Odobleja” din Craiova, care susținea proba la alegere a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat, a fost eliminat după ce a fost prins că încerca să copieze. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Nicoleta Lițoiu, elevul a optat pentru disciplian biologie, fiind depistat de către profesori în timp ce „încerca să se inspire”.

„Examenul de simulare s-a desfășurat în 45 unități de învățământ preuniversitar din județul Dolj care școlarizează elevi de clasa a XII-a, în intervalul orar 9.00-12.00. La nivelul județului Dolj, 5054 de elevi au fost înscriși pentru a susține această probă. Procentul de prezență a fost de 65,95%. În timpul probei scrise la disciplina biologie, a fost eliminat un elev de la Colegiul Ștefan Odobleja”, a declarat Lițoiu.

Conform calendarului, afișarea rezultatelor se va realiza în data 29 martie 2019.

Rezultatele obținute de elevi la simularea evaluarii naționale sunt analizate la nivelul fiecărei unitați de învatamant în care s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședinte cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Scopul simulării examenului de Bacalaureat Național 2019 este de a familiariza  elevii cu rigorile unei examen real și de a afla nivel de pregătire înainte de examenul real, în vederea optimizării rezultatelor obținute de către elevii din învățământul preuniversitar la finalul studiilor liceale, au mai spus reprezentanții ISJ Dolj.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  355

  Doamne cat de dobitoc sa fi sa copiezi la o simulare??

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.