Elevii cu note maxime la Evaluare și Bacalaureat au fost premiați

Elevii cu note maxime la Evaluare și Bacalaureat au fost premiați

1.799
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a, din județul Dolj, care au obținut nota maximă la Evaluarea Naţională şi la examenul de bacalaureat, au fost premiați, marți, ceremonia având loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Absolvenţii clasei a VIII-a au primit câte o mie de lei şi cei de clasa a XII-a, câte 3.000 de lei, reprezentanții ISJ Dolj felicitându-i. „Inspectoratul Școlar Județean Dolj a găzduit festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10.00 la  Evaluarea Națională  pentru clasa a VIII-a din anul 2018 și la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018. Ministerul Educației Naționale premiază absolvenții care au obținut medii maxime, în semn de apreciere a performanțelor realizate”, a spus Lițoiu.

În județul Dolj, 24 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut punctaj maxim la Evaluare și două absolvente de clasa a XII-a au avut media 10 la Bacalaureat.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.