DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Școlile speciale din județul Dolj, aflate în administrarea Consiliului Județean Dolj, vor beneficia, în perioada imediat următoare, de măști și alte materiale de protecție, pentru scenariul în care cursurile vor trece în on-line, instituția pregătind achiziția a 380 de tablete și 56 de laptopuri.

Beneficiarii materialelor sunt elevii și profesorii Liceului Tehnologic Special „Beethoven”, ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Sfântul Vasile” Craiova și ai Școlii Gimnaziale Speciale „Sfântul Mina” Craiova.

„Procedura de achiziție este aproape de final, iar finanțarea va fi din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare”, a precizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Pentru scenariul în care cursurile vor trece în on-line, CJ Dolj a pregătit achiziția a 380 de tablete și 56 de laptopuri, destinate tot elevilor școlilor speciale.

„Dotarea cu echipamente mobile are ca scop asigurarea accesului la învățământ și este finanțată prin Programul Operațional Competitivitate. Contractul de finanțare a fost deja semnat, astfel că urmează procedura de achiziție”, a mai spus președintele CJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.