DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Unii îşi doresc lucruri scumpe, eu îmi doresc să merg!”, aceasta este una dintre acele dorinţe care îl apasă pe Emi, un copil în vârstă de 12 ani, clipă de clipă. 

Visează momentul când se va ridica din pat și va face primii pași, chiar și susținut.

Momentan, Emi este simplu privitor al acțiunilor care se întâmplă în jurul lui. Este, așa cum spun cei de la Fundația Povestea Mea, un deținut în propriul corp.

„Zâmbește la orice, forțat, așa înțelege corpul să reacționeze la fiecare emoție trăită. Nu poate mai mult și ar vrea.. să simtă tot ce simte un copil de 12 ani. Uneori, chiar și atingerea unei mâini – dar și asta este imposibil. A intrat un dușman care i-a interzis toate aceste minunății (nimicuri pentru noi) – SMN1 este mutația de genă care-l transformă în actualul Emi, unul care suferă și tânjește spre orice. Cum este sufletul într-un copil care nu-și poate strânge mama în brațe? Nu poate spune când îi este foame sau sete, nu știe nimic din ceea ce pentru noi reprezintă simple banalități. Un deținut în propriul corp care își așteaptă evadarea”, povestește Cristian Dumitrașcu, reprezentantul Fundației Povestea Mea din Filiași.

Și pentru că vede că mama lui este mereu tristă, Emi are o și mai mare dorință a trăi şi de a demonstra tuturor că este un învingător.

Un băiat inteligent, cu mult bun simţ şi dragoste faţă de tot ce îl înconjoară, băiețelul a rugat echipa Povestea Mea să îi ajute să fie din nou un copil normal.

„Durerea este cu atât mai mare.. atunci când timpul îi devine duşman. În urmă cu patru zile, a fost atât de rău încât doar o minune l-a mai ţinut în viaţă. Speranţa de a pleca în Turcia depinde de o sumă enormă pe care familia nu o poate visa. Împreună putem aduce un zâmbet pe chipul mamei, îmbătrânit devreme. Emilian, la fel ca toţi copiii, meritã să trăiască! Să fim oameni, înainte de toate şi să arătăm că împreună reprezentăm o forţã! Avem nevoie de sprijinul mai multor persoane cu putere financiarã, aşa cã venim cu rugãmintea de a împãrtãşi cu toatã lumea Povestea lui Emilian, copilul cu suflet de aur!”, este mesajul lui Cristian Dumitrașcu.

Pentru a ajunge în Turcia, Emi are nevoie de suma de 35.000 euro.

Cei care vor să îl ajute pe băiețel au la dispoziție următoarele variante:

https://paypal.me/povesteamea

Asociatia Povestea Mea

RON : RO07BTRLRONCRT0536856701

EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701

BIC / SWIFT : BTRLRO22

Cu specificația : “Emilian”

Deschis la Banca Transilvania

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.