DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Energeticienii de la Termocentralele Ișalnita și Craiova II vor protesta, marți, în Piața Prefecturii din Craiova, nemulțumiți fiind și ei de faptul că legea privind reducerea vârstei de pensionare nu se poate aplica. 

Acțiunea de protest este organizată de Sindicatul Liber Craiova II și de Sindicatul Energia Ișalnita, fiind aprobată participarea unui număr de 100 de persoane.
Angajații celor două instituții sunt de părere că parlamentarii doljeni ar trebui să se implice în rezolvarea acestei situații.
„Parlamentarii de Dolj sunt reprezentanții nostri în Parlamentul României, cei care au votat și adoptat legea 197 /2021, iar acum trebuie să-i facem să se implice și să stopeze ABUZUL prin care Guvernul României ține blocată această lege”, consideră unul dintre angajații Termocentralei Ișalnița.
Legea a fost adoptată, privește reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie, dar este blocată la Ministerul Muncii, prin casele de pensii județene.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.