Ești pregătit pentru Casaverde 2023? Știi cum să-ți alegi instalatorul potrivit?

Ești pregătit pentru Casaverde 2023? Știi cum să-ți alegi instalatorul potrivit?

600
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Într-un anunț recent al directorului administrativ, dna. Alina Barbu, am fost informați despre detalii cruciale legate de selecția instalatorilor în cadrul programului Casaverde 2023. Este esențial pentru clienți să știe că odată ce aleg un instalator, decizia este definitivă, cu excepția situației în care sunt respinși de primul ales. Această claritate în comunicare evidențiază transparența și angajamentul Eurotehnica IT&C față de clienții săi.

Un element central care trebuie evidențiat este faptul că Eurotehnica IT&C nu este doar un simplu instalator. De la înființarea sa în 2010, compania a dominat piața, implementând instalații fotovoltaice majore, mult peste standardul de 3-5-8-10 KW. Acesta subliniază poziția sa de lider în industrie și dedicarea sa pentru proiecte de vârf.

Pentru cei care se află în căutarea unui instalator sau doresc să afle mai multe despre potențialul energetic pe care Eurotehnica IT&C îl poate debloca, se recomandă abordarea cu răbdare. Cu 90 de zile la dispoziție pentru selecție, nu există nicio grabă, și compania încurajează informarea corectă și deliberată.

Mai multe detalii: https://www.youtube.com/shorts/tTOYtRRaf_g

Dacă sunteți interesați să descoperiți paleta extinsă de servicii și produse oferite de Eurotehnica IT&C, vă invităm să accesați pagina lor oficială la www.eurotehnica.ro. Aici, puteți explora varietatea de sisteme fotovoltaice, citi testimoniale și vă puteți familiariza cu standardul de excelență pe care echipa îl oferă.

Pentru întrebări suplimentare sau pentru a lua legătura direct cu specialiștii companiei, nu ezitați să accesați www.eurotehnica.ro/contact.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.