EUROTEHNICA IT&C: Panouri fotovoltaice de ultimă generație la prețuri corecte

EUROTEHNICA IT&C: Panouri fotovoltaice de ultimă generație la prețuri corecte

1.001
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Creșterea masivă, din ultima perioadă, a prețului la utilități i-a făcut pe tot mai mulți români să caute alternative de asigurare a consumului. Programul Casa Verde a oferit o soluție prietenoasă cu mediul și cu costuri mari susținute de către stat: montarea de panouri fotovoltaice.
Eurotehnica IT&C s-a remarcat în zona Olteniei drept un jucător important în industria energiei regenerabile și oferă soluții eficiente și sustenabile de montare a panourilor fotovoltaice și întocmirea dosarului de prosumator la prețuri cât mai corecte.
Cu o experiență vastă în domeniul energiei regenerabile, echipa de profesioniști a Eurotehnica IT&C oferă consultanță pentru alegerea celei mai bune soluții pentru nevoile fiecărui client. “Panourile fotovoltaice pe care le comericliazăm sunt produse de cei mai buni producători din industrie și sunt garantate să ofere o sursă constantă de energie curată și verde. Dorim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții în materie de panouri fotovoltaice, astfel că ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu atenție la detalii și respectând cele mai stricte standarde de calitate, la cel mai bun preț”, a declarat Alina Barbu, director administrativ Eurotehnica IT&C.

Avantajele instalării unui sistem fotovoltaic în locuință sunt multiple. Pe lângă acces la energie electrică ieftină și nepoluantă, vei contribui și la reducerea amprentei de carbon a mediului înconjurător. În plus, panourile fotovoltaice pot crește valoarea imobilului și te pot scuti de fluctuațiile prețurilor la energie.

Dacă sunteți interesați să afli mai multe despre beneficiile și avantajele instalării unui sistem fotovoltaic echipa de specialiști Eurotehnica IT&C vă stă la dispoziție:
0747 173 586
0760 654 185
Strada Popoveni Nr. 5 B , Craiova
casaverde@eurotehnica.ro
office@eurotehnica.ro

De asemena puteți descoperi paleta extinsă de servicii și produse oferite de Eurotehnica IT&C pe site-ul lor oficial, www.eurotehnica.ro.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.