Fabrica de cabine foto din Craiova, soluția pentru afacerile de succes

Fabrica de cabine foto din Craiova, soluția pentru afacerile de succes

3.109
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Nelipsită de la evenimente importante, în ultima perioadă, fie că vorbim despre nunți, botezuri, majorate sau petreceri tematice, cabina fotografică a devenit o afacere cu avantaje multiple pentru foarte multe persoane cu spirit antreprenorial. Costurile inițiale nu sunt foarte mari, calitatea serviciilor oferite fiind în strânsă legătură cu ceea ce poate să ofere, din punct de vedere tehnic, echipamentul achziționat. Cu o experiență de patru ani în realizarea cabinelor foto, Fabrica de cabine foto din Craiova oferă, la ora actuală, cele mai sigure  modele din România.

Pentru a ajunge cât mai aproape de clienți, acestora oferindu-li-se posibilitatea să testeze echipamentele, echipa Fabricii de cabine foto din Craiova a deschis trei puncte de prezentare, unul în Craiova și alte două în București, respectiv Cluj.

„În urmă cu patru ani a pornit totul. Am făcut atunci primul model de cabină, pentru ca acum să avem la vânzare, şapte modele de cabină foto. Ne-am propus să fim cât mai aproape de clienţi şi astfel am deschis magazine de prezentare în Craiova, Bucureşti şi Cluj. Clienţii pot vizita magazinele şi chiar să testeze cabinele foto. Componentele aparțin unor producători consacrați, care folosesc tehnologie de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate, noi fiind extrem de mulțumiți de produsul finit”, a precizat Marius Dinu, administratorul Fabricii de cabine foto.

Și pentru că au încredere în produsele fabricate, reprezentanții Fabricii din Craiova au dus vestea despre cabinele pe care le produc nu doar în țară, ci și în Europa. De asemenea,  Fabrica de cabine foto este un furnizor de încredere pentru aplicanţii START-UP NATION 2017 – 2018, având peste 150 de clienţi care au achiziţionat cabine foto prin acest program de finanţare.

„Avem o gamă variată de produse. Selfie Mirror, spre exemplu, este produs premium, iar noi suntem singurii din ţară care îl producem. Cabina oglindă Selfie Mirror se încadrează perfect pentru orice tip de eveniment datorită aspectului elegant. Experiența utilizatorului este una deosebită prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafața oglinzii, prin animațiile colorate, dar şi prin realizarea fotografiilor de o calitate superioară”, a mai spus Marius Dinu.

Cei care achiziţionează cabine foto beneficiază de transport gratuit, de asistență profesională, dar şi de garanție 12 luni pentru toate componentele din interiorul cabinei. Persoanele cu spirit antreprenorial, care vor să demareze o activitate pe cont propriu, pot testa echipamentele la sediul din Craiova al Fabricii de cabine foto, str. Nicolae Titulescu, nr 25A și pot intra și pe pagina www.fabricadecabinefoto.ro.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.