DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

RAADPFL Craiova anunță că luni, 24 iunie, Fantasy Park va fi deschis publicului, urmând să funcționeze după programul 09.00-23.00.

Luni este a doua zi de Rusalii, sărbătoare legală. Întrucât românii au liber, s-a schimbat programul obișnuit al parcului, tocmai pentru a le oferi craiovenilor posibilitatea să petreacă timp alături de cei dragi.

După această modificare, marți, 25 iunie, va fi ziua în care parcul va fi închis pentru curățenie, urmând ca programul să revină la normal de miercuri, 26 iunie.

Inaugurat în 1 iunie, Fantasy Park este un proiect realizat de Primăria Craiova pe o suprafață de peste 3,5 hectare și a presupus transformarea unui spațiu viran insalubru într-unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din România.

Prințese, dragoni, căsuțe fantezie și locuri de joacă fac experiența vizitării acestui loc una memorabilă.

„În Fantasy Park puteți servi răcoritoare, înghețată, cafea și pizza la terasele, care la fel ca întreg parcul, se află în administrarea RAADPFL Craiova. Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă”, spun reprezentanții RAADPFL Craiova.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.