DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul Colibri Craiova anulează spectacolele, până în data de 2 noiembrie, în urma deciziei luate, luni, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, din cauza creşterii numărului cazurilor de coronavirus.

Cele trei spectacole anulate sunt Prințul Broască, Jocuri magice și Povestea celor trei purceluși.

„Conform Hotărârii nr. 36 din 19 octombrie 2020 a mitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Dolj, prin care este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte până la data de 02 noiembrie 2020, Teatrul pentru copii și tineret Colibri informează publicul că anulează spectacolele programate în zilele de 24, 25 și 31 octombrie. Este vorba despre spectacolele Prințul Broască, Jocuri magice și Povestea celor trei purceluși”, anunţă reprezentanţii Teatrului Colibri.

Biletele deja achiziționate pentru spectacolele anulate își păstrează valabilitatea și vor putea fi folosite atunci când aceste reprezentații vor fi reprogramate.

Persoanele care doresc să își recupereze banii vor putea face acest lucru până vineri, 23 octombrie, de la agenția teatrului, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, tel.: 0251/412.473.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.