Femeia din Craiova, dată dispărută ieri, a fost găsită moartă

Femeia din Craiova, dată dispărută ieri, a fost găsită moartă

3.751
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 73 de ani, din Craiova, dispărută de ieri, a fost găsită moartă în canalul colector ce separă cartierul Romaneşti de Branişte. 

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

„În continuarea activităţilor de căutare a femeii de 73 de ani, dispărută de la domiciliul său din Craiova, în dimineaţa zilei de ieri, s-a constituit un colectiv format din lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și Secției 2 Poliție Craiova fiind solicitat sprijinul pompierilor din cadrul ISU Oltenia pentru a draga canalul colector ce separă cartierul Romanești de cartierul Braniște. În urma căutărilor efectuate, la o distanță de circa 100 m în aval față de podul ce traversează canalul, a fost găsit şi scos din apă de către pompieri ISU, trupul unei femei, fiind astfel, din păcate, identificată persoana dispărută ieri de la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    De cand si pana cand Braniste este cartier al Craiovei ? Aloooo… Craiova se termina acolo la fosta moara Romanesti cand treci canalul colector la aerodrom. Braniste este un sat ce apartine de comuna Podari. Grea geografia asta.. Cred ca ai facut-o cu femeia de serviciu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.