DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat o femeie din Siria, care a încercat să intre ilegal în România, folosind un pașaport emis de autoritățile din Olanda, care nu îi aparținea.

Luni seară, în jurul orei 21.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind într-un microbuz, înmatriculat în Olanda, doi cetățeni olandezi, în vârstă de 37 de ani.

Aceștia erau însoțiți de o femeie care s-a legitimat cu un pașaport având însemnele autorităţilor din Olanda.

Din studiul documentelor de călătorie, polițiștii au constatat faptul că femeia prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului.

„În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit un pașaport eliberat de autoritățile din Siria, prevăzut cu fotografia persoanei prezente la control. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că femeia este cetăţean din Siria, în vârstă de 72 de ani”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii au întrerupt călătoria celor trei persoane, cercetările fiind continuate de către autoritățile din Bulgaria.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.