Femeie din Castranova dată DISPĂRUTĂ. Ultima dată a fost văzută la o...

Femeie din Castranova dată DISPĂRUTĂ. Ultima dată a fost văzută la o înmormântare

2.760
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

O femeie în vârstă de 64 de ani, din localitatea doljeană Castranova, este dată dispărută, polițiștii fiind anunțați de către familia acesteia că duminică a fost la o înmormântare și nu a mai revenit acasă după acest eveniment.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, femeia a plecat de la înmormântare spre domiciliu, fiind văzută, ultima dată, îndreptându-se spre comuna Apele Vii.

„În data de 29 iulie, în jurul orei 19.00, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de o femeie din comuna Castranova, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 28 iulie, mama sa a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că Floriana Popescu, în vârstă de 64 de ani, din Castranova a participat la o înmormântare, iar apoi aceasta a plecat spre domiciliu, fiind văzută însă ultima dată îndreptându-se spre comuna Apele Vii. Se cunoaşte cu privire la persoana în cauză că a mai plecat de la domiciliu, revenind după câteva zile”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Femeia are o înălțime de 1,55-1,60 m, ochi căprui, constituţie astenică, păr cărunt, neîngrijit.

La data dispariţiei, aceasta purta pe cap basma de culoare închisă, fiind îmbrăcată într-o bluză de culoare verde cu negru, fustă de culoare închisă, iar în picioare purta papuci din cauciuc culoare albastră.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.