Femeie tâlhărită de un tânăr de 19 ani, în Craiova

Femeie tâlhărită de un tânăr de 19 ani, în Craiova

9.811
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tânăr de 19 ani a talhărit o bătrână. Acesta a smuls de la gâtul femeii de 70 de ani, un lănțişor de aur cu pandantiv. Femeia a sesizat poliția, iar aceştia s-au dus la locul incidentului, pe strada Nicolaie Iorga, unde au reuşit să afle de la femeie câteva detalii despre aspectul hoțului.

Autoritățile au investigat zona şi au dus la secție un băiat din Craiova, cu trăsături asemănătoare cu cele descrise de victimă, ulterior talharul şi-a recunoscut fapta. Lănțişorul a fost recuperat, prejudiciul estimandu-se la suma de 3.200 de lei.

În urma unor cercetări tânărul ar mai fi comis şi alte două infracțiuni. ,,Şi în aceste două cazuri victime au fost femei de 70 de ani, faptele fiind săvârşite în cursul lunii aprilie 2018, când, persoana bănuită de comiterea infracţiunilor, a sustras bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei respectiv 500 lei„, spune IPJ Dolj.

Băiatul a fost reținut urmând ca azi să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, acesta riscă să ajungă în spatele gratiilor.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2018
    Mesaje
    22

    Babetele la 70-80 de ani umbla cu lanturi de 30-40 de grame la gat. Bine ce sa zic… Bine ca l-a prins pe cocalar inainte sa amaneteze lantul. Macar 5 ani daca sta la bulau ar fi ceva,a sta daca nu-l iarta babele ca e tanar, si ca ele si-au recuperat prejudiciul si n-au patit nimic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.