DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fermierii pot depune, până la data de 31 iulie, deconturile sau documentele justificative aferente trimestrului II pentru Măsura 14 – „Bunăstarea animalelor” din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală PNDR 2014-2020, potrivit unei informări a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează potenţialii beneficiari că, în perioada 01 – 31.07.2020, la Centrele judeţene ale APIA unde este depusă cererea de plată, se primesc deconturile/documentele justificative aferente trim. II pentru Măsura 14 -„Bunăstarea animalelor” – pachetul a) – plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi pachetul b) – plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală PNDR 2014-2020″, se arată în comunicatul de presă APIA.

Deconturile justificative sau documentele justificative pot fi transmise de către fermieri prin mijloace electronice (poştă electronică, fax), servicii poştale sau pot fi încărcate pe serverul extern pus la dispoziţie de APIA (accesibil la adresa http://213.177.4.194:8084/).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.