Ferry-boat-ul circulă cu restricție, pe la Bechet

Ferry-boat-ul circulă cu restricție, pe la Bechet

1.137
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Circulația cu ferry-boat-ul între România și Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, a fost restricționată, din cauza nivelului scăzut al Dunării.

Potrivit Poliției de Frontieră, ferry-boat-ul care efectuează curse regulate între Bechet și Oryahovo, Bulgaria, funcţionează doar pe timp de zi, în intervalul orar 6.00 – 20.00.

„Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că ferry-boat-ul care efectuează curse regulate între Bechet și Oryahovo funcţionează doar pe timp de zi, în intervalul orar 06:00 – 20:00. Activitatea acestuia se suspendă pe timpul nopţii, din cauza nivelului scăzut al fluviului Dunărea. Totodată, recomandăm tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional de la granița cu Bulgaria”, anunță Poliția de Frontieră Română.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  300

  Lasa ca vine mare, ploua in Germania de rupe cu zilele.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.