DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Raisa Maria Nicoleta Stan, fetița de 2 ani și 5 luni, dispărută de acasă, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost căutată toată noaptea, dar este în continuare de negăsit.

Polițiști care au dispozitive de termoviziune, jandarmi, pompieri, de asemenea, cu dispozitive de termoviziune, lucrători Slvamont Gorj și Salvamont Vâlcea, cu drone cu termoviziune și cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari, conductori ATV și moto-cross au continuat activitățile de căutare pe timpul nopții de luni spre marți pe o zonă de aproximativ 15 km pătrați.

De la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. care a acordat sprijin aerian.

Din nefericire, fetița nu a fost găsită.

Căutările urmează să fie continuate și în cursul zilei de marți.

Fetița a fost dată dispărută de un vecin, luni, la ora 12.30. Acesta le-a spus polițiștilor că fetița a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii bărbatului, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 100 cm, greutate 12-14 kg, ochii căprui, părul șaten, scurt, ondulat.

La momentul plecării, fetița purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculță.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.