„Fii tu eroul meu!”, strigătul cățeilor, duminică, în Parcul Romanescu. TÂRG DE...

„Fii tu eroul meu!”, strigătul cățeilor, duminică, în Parcul Romanescu. TÂRG DE ADOPȚII

26.849
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a treia ediție a târgului „Adoptă un prieten, salvează o viață!”, are loc duminică în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, iubitorilor de animale oferindu-li-se posibilitatea să plece acasă cu unul dintre cei 10 câini fără stăpân. 

Târgul este programat pentru intervalul orar 11.00-15.00, în zona foișorului din Parcul Romanescu. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un bol și o lesă.

De asemenea, pe lângă posibilitatea de a adopta un prieten necuvântător, iubitorii de animale vor putea dona hrană pentru cățeii cazați în Adăpostul canin Breasta.

În cadrul târgului, desfășurat sub sloganul „Fii tu eroul meu!”, organizatorii evenimentului au pregătit și o zonă special amenajată pentru copii, cu ateliere de reciclare creativă, confecționare de animale de hârtie sau de colorat planșe cu animale.

Începând de la ora 12.00, cățeii Centrului Național de Educare Canină vor încânta publicul cu demonstrații și micuții prezenți vor primi cadou baloane colorate cu sloganul târgului.

„Scopul organizării evenimentului este promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei, a Adăpostului canin Breasta dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie”, transmit reprezentanții Salubrității Craiova, principal organizator al evenimentului.

SC Salubritate Craiova SRL are ca parteneri, în vederea organizării târgului, Asociația Lumea lui Patrocle, Asociația Junior Chamber International Craiova și Centrul Național de Educare Canină.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.