DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proiectul cultural „Biblioteca din vacanță”, desfăşurat timp de două luni la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” Craiova a ajuns la final, peste 500 de copii participând la cele 144 de ateliere.

Potrivit reprezentanților Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” Craiova, cele mai mare audiențe au fost atrase de atelierele de benzi desenate, desen, engleză și origami.

Proiectul „Biblioteca din Vacanță” a fost organizat de compartimentul „Împrumut carte copii și tineret/ Ludotecă”, una dintre cele mai active și dinamice secții. „Biblioteca din Vacanță”, este un proiect de suflet al Bibliotecii Județene Aman, iar atenția s-a îndreaptat spre cei mai mici utilizatori, asigurându-le pe durata vacanței de vară activități recreative și educative, totodată. Scopul proiectului a fost de a atrage potențiali utilizatori de vârstă mică, de a le cultiva plăcerea lecturii și a petrecerii timpului liber în spaţiul culturii și al cunoasterii, în general”, a declarat Rodica Păvălan, șef Serviciu Relații cu Publicul Comunicarea Colecţiilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.