”Finele lunii iunie 2017”, termenul pentru licitația drumului Craiova-Pitești

”Finele lunii iunie 2017”, termenul pentru licitația drumului Craiova-Pitești

12.483
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vorbit miercuri seara despre proiectele de infrastructură care vor fi lansate în perioada următoare. Potrivit Agerpres, acesta a menționat și drumul expres Craiova — Pitești, proiect prevăzut inițial ca având profil de autostradă.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a făcut referire la comentariile legate de faptul că nu se mai vorbește de autostradă, ci de drum expres, motivele pentru care a fost aleasă varianta din urmă și a înaintat un termen privind lansarea în licitației.

Este un proiect pentru care avem un studiu de fezabilitate. Au fost foarte multe discuții privind acest proiect că nu facem autostradă și facem un drum expres. Singura diferență este banda de urgență. Dar, ținând cont că avem un acostament la acest drum expres de 1,5 metri față de 0,5 metri cât este la profilul de autostradă, practic vine să suplinim această bandă de urgență. Eu l-aș numi drum de mare viteză, pentru că are toate caracteristicile similare cu profilul de autostradă și lucrul cel mai important este că economisim doi ani din economia proiectului. Dacă mergeam pe varianta actuală, mai întâi elaboram studiul de fezabilitate și proiectul pentru Pitești-Craiova la profil de autostradă. Așa, având acord de mediu, având indicatori, scutim doi ani și scoatem proiectarea și execuția până la finele lunii iunie 2017„, a precizat ministrul Transporturilor, potrivit Agerpres.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6804

    Oare se va face ceva sau este doar o simpla gargara.. Din 2008 se chinuiesc sa il faca sa nu uitati.. Suntem deja in 2017..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    399

    Buhuhu!
    Lies!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.