Firma care a făcut dezinfecția în liceul de la Dăbuleni, amendată

Firma care a făcut dezinfecția în liceul de la Dăbuleni, amendată

768
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autoritățile sanitare au sancționat firma care a făcut dezinfecția la Liceul Tehnologic din Dăbuleni, unde, săptămâna trecută, nouă elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicații. Cu o zi înainte, societatea comercială din localitate a curățat liceul unde fusese focar de varicelă. Agentul economic a primit o amendă de 10.000 de lei pentru că, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Dolj, soluția folosită este destinată doar spitalelor. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu, în urma verificărilor s-a constat că firma respectivă nu a înregistrat în documente nici concentrația folosită, nici în ce mod a fost utilizat dezinfectantul.

Reamintim că, luni, elevii liceului și părinții acestora au protestat față de conducere, pe care o consideră vinovată de îmbolnăvirea copiilor, dar și de condițiile proaste din unitatea școlară.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.