Ford oprește producția modelului B-MAX la uzina din Craiova. În schimb, anunță...

Ford oprește producția modelului B-MAX la uzina din Craiova. În schimb, anunță noi angajări

7,083
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4.00)

”Din cauza modificărilor de dinamică din segmentul B, compania intenționează să oprească producția modelului B-MAX la uzina din Craiova începând cu prima parte a lunii septembrie”, au anunțat, astăzi, reprezentanții companiei, prin intermediul unui comunicat e presă. Totodată, compania anunță faptul că peste 500 de noi angajați vor fi recrutați pentru a sprijini nevoile zonei de Producție Vehicule.

Ford B-MAX a avut performanțe bune de la lansarea sa, care a avut loc în 2012, însă clasa mică a evoluat, iar monovolumele sunt înlocuite treptat de SUV-uri și Crossovere. În acest context se încadrează SUV-ul de succes de clasă mică EcoSport, care va fi construit pentru clienții din Europa la uzina Ford din Craiova începând cu toamna acestui an. Investiția pentru productia noului EcoSport se ridică la aproape 200 de milioane de euro”, se arată în comunicatul Ford.

În ceea ce privește cele peste 500 de locuri de muncă adiționale, reprezentanții Ford spun că vin în contextul în care fabrica a lansat în luna aprilie o campanie de recrutare pentru 976 de operatori de bază și calificați care vor sprijini producția noului EcoSport. În plus, compania a demarat și procesul de recrutare pentru angajarea a 200 de operatori dedicați producției de motoare la uzina din Craiova.

Prin adăugarea celor peste 500 de noi angajați anunțați astăzi, vom putea să facem față cererii pentru noul EcoSport în condițiile în care vorbim despre unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere de pe piață“, a declarat John Oldham, președinte Ford România.

În acest moment, numărul de angajați de la Craiova – atât în zona de Producție Vehicule, cât și în cea de Producție Motoare – este de 2.860 de persoane.

2 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   21-06-2017
  Mesaje
  9

  O mizerie de firma, doar numele de ei. Cauta meseriasi pe 1500 de lei brut +tichete de masa

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-08-2008
  Locatie
   Sarari
  Mesaje
  400

  Ai dreptate! Daca vrei angajare prin Magna, trebuie sa ai pile. Chiar daca esti “Einstein” , tot nu iei “examenul”!
  Lucrez cu ei si stiu ce vorbesc!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.