Forumul Carierei la Universitatea din Craiova

Forumul Carierei la Universitatea din Craiova

20.695
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează, în perioada 27-28 noiembrie, Forumul Carierei 2019, aproximativ 30 de firme mari din regiune urmând să își prezinte locurile de muncă vacante.

Agenții economici provin din domenii diferite de activitate precum: IT, producția de componente auto sau industria agro-alimentară.

Firmele își vor expune oferta locurilor de muncă și a stagiilor de practică în holul central al Universității din Craiova, pe parcursul celor două zile, informează reprezentanții instituției.

În paralel, la sediul fiecărei facultăți, se vor desfășura ateliere ale carierei, organizate fie cu ajutorul firmelor participante la eveniment, fie cu sprijinul autorităților locale.

„Evenimentul urmărește crearea şi dezvoltarea unor mecanisme complementare de sprijin pentru evoluţia în carieră a studenților, intensificarea colaborării între Universitatea din Craiova şi mediul socio-economic în vederea asigurării unor parcursuri individualizate de formare şi inserţie profesională”, se arată într-un comunicat de presă al Universității din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.