Fost director RAT: „Nu cred că este normal să fie survolat centrul...

Fost director RAT: „Nu cred că este normal să fie survolat centrul Craiovei, de mii de ori, de autobuze”

10.016
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Consilierul municipal din partea PNL, Marinel Florescu, a făcut o gafă, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, când a vrut să explice importanța decongestionării traficului în centrul Craiovei.

Marinel Florescu, care este și fost director al RAT Craiova, a spus că nu este normal ca centrul Craiovei să fie „survolat” de autobuze.

„Voi aminti câteva idei pentru transportul public în Craiova(…). În primul rând ar trebui cât mai repede suplimentat numărul de autobuze, dacă m-ar întreba cineva, cred că ar fi cel mai bine să fie electrice sau măcar hibrid. Transportul electric ar trebui să fie, în viitor, în Craiova. Decongestionarea traficului ar trebui să fie un alt obiectiv. Aproape toate liniile de autobuze din Craiova trec prin centru sau pleacă din centru. Nu cred că este normal să fie survolat centrul Craiovei, de mii de ori, de autobuze. Este important să legăm și periferiile de oraș, din punct de vedere al mijloacelor de transport. Toate acestea trebuie avute în vedere”, a spus Florescu.

Acesta a mai vorbit și despre starea în care se găsesc atelierele sau spălătoriile din incinta RAT Craiova. Acum, când nu mai face parte din conducerea regiei, Florescu observă condițiile în care lucrează angajații RAT Craiova și este de părere că „trebuie să se facă ceva”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.