FOTO. Arde acoperișul bisericii din Brabova

FOTO. Arde acoperișul bisericii din Brabova

3.040
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acoperișul bisericii din Brabova a fost cuprins de flăcări, luni seară, pompierii doljeni intervenind la această oră pentru ca focul să nu se extindă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, s-a intervenit cu două autospeciale, în  primă fază, după care s-a luat decizia suplimentării cu încă o mașină. „Detașamentul 1de Pompieri Craiova este solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la colțul acoperișului unui lăcaș de cult, în comuna Brabova, sat Răchită de Jos. La fața locului sau deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție,  incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Nu sunt victime. În sprijin a plecat și a treia autospecială”, a declarat Cocoșilă.

Acesta a mai spus că interiorul lăcașului de cult este protejat întrucât există o placă din beton între acoperiș și construcție.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.