FOTO. Bărbații din Olt care au spart cele nouă mașini din Craiova...

FOTO. Bărbații din Olt care au spart cele nouă mașini din Craiova au acționat identic în Balș și Râmnicu Vâlcea, în aceeași noapte

2.032
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cei patru bărbați din județul Olt, reținuți de poliţiştii doljeni după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, au spart mai multe maşini parcate în zona unor restaurante din Craiova, furând bani și bunuri, au acționat în același fel în localitățile Balș și Râmnicu Vâlcea.

Doi dintre suspecți au 19 ani și sunt din Slatina, altul are 42 de ani și este Drăgăneşti-Olt şi cel de-al patrulea bărbat are 43 de ani și este din Brâncoveni.

Cei patru au avut în vizor, sâmbătă noaptea, mai multe restaurante din trei judeţe – Olt, Dolj şi Vâlcea, unde au spart mai multe maşini din care au luat bani sau bunuri.

În orașul Balș, au fost sparte trei autoturisme și în Craiova, cei patru bărbați au acţionat la nu mai puţin de nouă maşini.

„O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către poliţişti, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. În urma probatoriului administrat, faţă de cei patru bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, cei în cauză să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În Râmnicu Vâlcea, aceștia au reușit să spargă şase autoturisme.

„În fapt, persoanele bănuite ar fi spart geamurile laterale a șase mașini parcate și ar fi sustras din două autoturisme, un încărcător de telefon, un selfie-stick, o geantă, 300 de lei, dar și alte bunuri, provocând un prejudiciu total de 4.700 de lei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.