FOTO. Furturi și spargeri, pe timp de noapte, în târgul de haine...

FOTO. Furturi și spargeri, pe timp de noapte, în târgul de haine la mâna a doua. S-a acționat în două nopți consecutive

4.432
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două nopți la rând, în târgul de haine vechi din cartierul 1 Mai, au fost înregistrate spargeri și furturi, polițiștii efectuând cercetări pentru a da de urma autorilor acestor fapte. 

Primul eveniment a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, când de pe două standuri au fost furate peste 40 de pantofi sport. „Miercuri dimineață, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, de pe două tarabe situate în târgul din cartierul craiovean 1 Mai, au fost sustrase mai multe perechi de încălţăminte sport. În cauză, poliţiştii au demarat cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În noaptea de miercuri spre joi, un alt comerciant s-a trezit cu chioșcul făcut praf. Administratorul societății în cauză susține că i-au fost furate aparatul de făcut cafea și mai multe sticle de băuturi alcoolice, oamenii legii urmând să verifice înregistrarea video pentru a vedea cum au stat lucrurile și în acest caz.

Întrucât cei de la „Târguri și Piețe” Craiova nu asigură paza târgului respectiv, după cum susțin comercianții, aceștia din urmă sunt hotărâți să protesteze în fața Primăriei Craiova. Oamenii mai spun că plătesc taxe și că nu li se oferă condițiile promise când au demarat activitatea în acest spațiu.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     31-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    30

    mare paguba si asa majoritatea lucrurilor sunt … furate din occident si revandute aici

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.