FOTO. Grătarele din Parcul Hanul Doctorului au sfârâit continuu, în Duminica Rusaliilor

FOTO. Grătarele din Parcul Hanul Doctorului au sfârâit continuu, în Duminica Rusaliilor

4.609
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tot mai mulți craioveni aleg, pentru câteva ore de relaxare alături de prieteni sau familie, Parcul Hanul Doctorului din Bănie, grătarele fiind încinse și în Duminica Rusaliilor. 

Decizia administrației locale de a amenaja și un spațiu cu grătare în acest parc se dovedește a fi una bună, craiovenii care nu pleacă din oraș luând cu asalt zona, cu ocazia oricărei mari sărbători. Așa s-a întâmplat și în Duminica Rusaliilor, grătarele și mesele din lemn fiind ocupate de cei care au vrut să servească masa în aer liber. Nu au lipsit din parc nici pescarii, aceștia petrecând ore bune pe marginea lacului.

Amenajarea unei zone de agrement pentru copii, în incinta Parcului Hanul Doctorului din Craiova, rămâne un obiectiv al administrației locale, amplasarea băncuțelor cu personajele din povești, lucrate de către artiști, în cadrul acțiunii Story Wood Cut, fiind primul pas în acest sens.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat,în luna mai a acestui an, că este în lucru și un proiect privind amenajarea unui parc de aventură, iar echipamentele de joacă vor fi lucrate doar din lemn.

„Parcul Hanul Doctorului va deveni un parc dedicat copiilor. În viitor vom amenaja un loc de joacă cu elemente doar din lemn, un parc de aventură, proiectul de amenajare fiind în derulare. Lacul va deveni, metaforic spunând, o școală de pescuit pentru copii. Suntem în discuții cu mai multe ONG-uri pentru a prelua educarea copiilor în spiritul pescuitului sportiv, adică peștele nu va fi luat, ci eliberat în lac”, spunea edilul.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    160

    Babalacilor alora cine le-a permis acolo pescuitul ? Eu stiu ca pescuitul a devenit interzis precum in parc odata cu reamenajarea zonei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.