FOTO. Militarii polonezi și-au prezentat tehnica și echipamentul

FOTO. Militarii polonezi și-au prezentat tehnica și echipamentul

6.699
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cu ocazia Zilei Forţelor Armate Poloneze, Contingentul Militar Polonez, în colaborare cu militarii Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, au prezentat sâmbătă, în Piaţa „Alexandru Ioan Cuza” din Craiova, echipamentul și tehnica militară.

Craiovenii care au ajuns sâmbătă dimineață în centrul urbei s-au familiarizat atât cu transportoarele blindate „Rosomak” şi „Piranha”, cât şi cu echipamentul şi armamentul aflat în dotarea militarilor români şi polonezi.

Cei interesați de domeniul militar, mai ales cei care vor să urmeze o astfel de carieră, au avut la dispoziție un punct de informare. Tot de aici au aflat date și despre militarii polonezi aflați la Craiova.

Polonia participă cu un contingent format din 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în compunerea Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, materializând astfel angajamentele asumate în cadrul Summitului NATO de la Varşovia. „Militarii polonezi se instruiesc în comun cu militarii Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, în cadrul prezenţei aliate adaptate pe flancul estic”, se arată într-un comunicat al MApN.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.