DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Opt bărbaţi din comuna Cârna, cu vârste cuprinse între 25 şi 44 de ani, au fost „vizitaţi” la domiciliu, miercuri, de către poliţişti, fiind suspectaţi de braconaj piscicol. Oamenii legii au găsit, în urma percheziţiilor, peste 14.000 de metri de plasă de pescuit și 80 kilograme de pește. 

Toate bunurile găsite au fost ridicate de către poliţişti pentru a continua cercetările.

„Ieri, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Secției 14 Poliție Rurală Bîrca și Secției 13 Poliție Rurală Segarcea au efectuat un număr de opt percheziții domiciliare, în comuna Cîrna, județul Dolj. La cele opt imobile verificate de poliţişti, aparţinând unor bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 44 de ani, toți din Cârna, au fost gasite 122 plase de pescuit monofilament în lungime de 14.400 metri, patru plase de pescuit comercial în lungime de 400 metri și un prostovol, precum și cantitatea de 80 kg pește din specia caras. Bunurile depistate cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În cauză se efectuează cerecetări în cadrul unui dosar penal de braconaj piscicol.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.