(FOTO) Plusauto a lansat la Craiova noul Ford Puma, prima mașină hibrid...

(FOTO) Plusauto a lansat la Craiova noul Ford Puma, prima mașină hibrid fabricată în țară

1.854
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ford Puma, primul vehicul hibrid produs în România, la uzina din Craiova, a fost lansat oficial, joia trecută, de Dealerul Ford din regiunea Olteniei, Plusauto. Evenimentul a prilejuit întâlniri și socializare cu echipa Plusauto, care le-a stat la dispoziție invitaților cu toate informațiile necesare. Autovehiculul vedetă, de un albastru vibrant, a fost piesa de rezistență a serii, reușind să stârnească emoții cu atât mai puternice cu cât mașina este produsă în Bănie. 

#românpentruviitor – este mesajul Plusauto! ”Puma se produce în România și acesta este mesajul nostru, mesaj de mândrie că această maşină se fabrică aici, la Craiova, pentru întreaga Europă. Este dotată cu motor electric hibryd, cu cele mai noi tehnologii, care o fac unică în segmentul ei de piaţă”, au afirmat reprezentanţii Plusauto.

Tot în această perioadă are loc și lansarea Puma, de către dealerii Ford, în Europa. Studiile arată că, până în 2027, piaţa SUV-urilor de mici dimensiuni ar putea ajunge să cuprindă circa 25% din întreaga industrie auto.

„Ford este în Craiova şi produce la 67 de secunde o maşina şi la 42 de secunde un motor, care este premiat 7 ani la rând Motorul Internaţional al anului. Iar noi la Plusauto vă putem livra în 67 de secunde/67 minute o maşină Ford, şi în special Puma”, au spus cu mândrie reprezentanţii Plusauto.

***
Noul Ford Puma are un design ergonomic, cu un coeficient de aerodinamică extraordinar de 0,29. Are scaune cu masaj în varianta standard, huse detaşabile, ceasuri digitale şi un portbagaj de 456 litri, caracteristici unice în segment. Ford PAS CONNECT este o aplicaţie pe telefon cu care poţi să deschizi şi să închizi maşina. Cu aplicaţia respectivă, maşina poate fi găsită într-o parcare aglomerată. Pot fi obţinute rapoarte de consum. Are spot WI-FI etc.

Preţul unei maşini Puma varianta standard poate porni de la 15.275 de euro, prin programul Rabla, iar una cu dotări suplimentare poate depăși 21.000 de euro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.