FOTO. Șofer din Craiova, implicat într-un accident de circulație produs în municipiul...

FOTO. Șofer din Craiova, implicat într-un accident de circulație produs în municipiul Târgu Jiu

2.471
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Craiova, a fost implicat într-un accident de circulație, produs astăzi, în municipiul Târgu Jiu din județul Gorj. 

Potrivit IPJ Gorj, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Drăguțești, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Termocentralei, din municipiul Târgu Jiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, compus din cap tractor și semiremorca, condus de un tânăr, de 28 de ani, din comuna Runcu.

După impact, autoturismul a revenit pe sensul său de mers, întorcându-se invers, moment în care a fost acroșat frontal de un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Craiova.

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto de 28 și 35 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, la bărbatul de 35 de ani, rezultând o concentrație de 0,03% alcool pur în aerul expirat, iar la ceilalți rezultatele au fost negative”, anunță reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7671

    Printre cei mai prosti soferi din Romania sunt aia cu numere de OT, GJ si VL. Astia nu prea le au cu condusul. Sa va feriti de ei si cand ii vedeti in trafic sa fiti atenti.
    Au reactii intarziate nu stiu cum naiba. Nu zic ca toti sunt aerieni dar procentul de aerieni printe ei este mare.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Asta cam asa e Koss! Nu prea au nici o treaba cu schimbarea benzilor iar cu intarzierea…zici ca sunt pentium 1! Le este greu si sa mearga in linie dreapta..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.