FOTO. Tânără din Castranova, polițistă pentru o zi

FOTO. Tânără din Castranova, polițistă pentru o zi

4.668
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alina Andreea Liță, elevă în clasa a X-a la Liceul Sanitar „Charles Laugier” din Craiova, își dorește să urmeze o carieră în poliţie. Aflând povestea ei, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au vizitat-o acasă, în localitatea Castranova, oferindu-i cadouri cu însemnele instituţiei noastre.

Reprezentanții IPJ Dolj au primit o scrisoare în care li s-a prezentat povestea elevei, din Castranova, pasionată de munca de poliţie.

„Un coleg de clasa, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma de poliţie, ne-a scris și ne-a prezentat povestea de viaţă a acesteia. Astfel, am aflat că tânăra se pregăteşte intens pentru a urma o carieră în poliţie şi a-şi îndeplini visul pe care îl are încă de la o vârstă fragedă. Evident că nu am putut rămâne indiferenţi la o astfel de poveste şi i-am făcut o vizită tinerei, încercând să contribuim la îndeplinirea visului ei. I-am pregătit suprize tinerei, oferindu-i diverse obiecte cu însemnele instituţiei noastre, dar şi o surpriză dulce, care să îi amintească de vizita noastră”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

De asemenea, eleva a avut ocazia să urce într-o autospecială de poliţie şi a purtat discuţii cu oamenii legii, fiind foarte interesată de modalităţile de pregătire care să îi asigure o carieră în poliţie.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.