FOTO. Tragedie la Calafat. O tânără în vârstă de 35 de ani...

FOTO. Tragedie la Calafat. O tânără în vârstă de 35 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se cu mașina în Dunăre

3.366
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Ciupercenii Noi, și-a pus capăt zilelor,  miercuri după-amiază, aruncându-se cu mașina în Dunăre. Tatăl acesteia a fost cel care a alertat poliția despre faptul că fiica plecase de la domiciliu și că ar fi recurs la un asemenea gest.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, tânăra se afla în interiroul mașinii, în momentul în care a fost găsit autoturismul de către scafandri. „Apelul la 112 a venit din partea tatălui ei care a sesizat faptul că fiica lui în vârstă de 35 de ani s-ar fi aruncat cu mașina în Dunăre. Inițial nu au fost găsite decât urme de mașină, după verificări, cu ajutorul unui sonar a fost găsită mașina și în interiorul a acesteia era tânăra care a fost scoasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Există indicii că femeia ar fi suferit o depresie, aceasta aflându-se sub tratament. În cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.