FOTO/VIDEO. Peste 20 de persoane, dintr-un bloc din Filiași, evacuate în urma...

FOTO/VIDEO. Peste 20 de persoane, dintr-un bloc din Filiași, evacuate în urma unui incendiu. Un bărbat a murit

1.633
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat a decedat și alte peste 20 de persoane, între care cinci copii, au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament dintr-un bloc situat în orașul Filiași. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, dintre persoanele evacuate, trei au fost transportate la spital, fiind intoxicate cu fum.

„Este vorba despre un incendiu într-un apartament situat la etajul unu dintr-un bloc cu patru etaje. S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Craiova și Punctul de Lucru Filiași,  echipaje SAJ și echipaje SMURD. Au fost evacuate peste 20 de persoane, dintre caee cinci copii, o persoană de sex masculin fiind decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Aceasta a mai spus că focul a fost stins, marea problemă fiind fumul dens, urmând a se stabili și cauza izbucnirii incendiului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.