FOTO. Zeci de utilaje au acționat, noaptea trecută, pe drumurile din județ....

FOTO. Zeci de utilaje au acționat, noaptea trecută, pe drumurile din județ. Doljenii de la sate reclamă indiferența edililor

1.779
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe drumurile naţionale şi judeţene din Dolj s-a intervenit în ritm alert, în noaptea de duminică spre luni, zeci de utilaje și sute de tone de material antiderapnat fiind utilizate pentru a preveni situațiile neplăcute.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova au dat asigurări, luni dimineață, că toate arterele sunt circulabile și că nu au fost probleme în timpul nopții.

Deși nu s-au înregistrat drumuri blocate, în ultimele 24 de ore, sunt și zone din județ, în mediul rural, unde utilajele nu au ajuns. Este vorba despre drumurile secundare, dar localnicii consideră că acest lucru nu este o justificare pentru autorități.

Un prim semnal a venit din localitatea Fratoștița aparținând orașului Filiași, acolo unde zăpada are câțiva zeci de centimetri, fiind tronsoane de drum greu sau imposibil de tranzitat. „Momente unice în Fratoștița, de vis! Acum 3 minute au trecut cinci reni, doi spiriduși. M-am oprit, oricum nu mai pot înainta… poate prind un selfie și cu Moș Crăciun”, a scris unul dintre localnici, pe pagina de Facebook.

Potrivit raportului DRDP Craiova, de duminică seară, până luni la ora 05.00, s-a acționat pe toate drumurile naționale din Dolj cu 35 autoutilje și s-au răspândit 364 tone de material antiderapant. Este vorba despre DN6, DN6B, DN54A, DN55, DN55A, DN56, DN56A, DN56D, DN 65, DN65F VOS, zăpadă pe carosabil având doi, trei centimetri.

Comuna Birca



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.