Francez arestat după ce a împușcat în cap un tânăr din Dolj....

Francez arestat după ce a împușcat în cap un tânăr din Dolj. Agresorul era îndrăgostit de o prostituată, prietenă cu victima

28.405
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dragoste cu năbădăi dusă la extrem. Un francez, îndrăgostit de o doljeancă, prostituată la Paris, l-a împușcat în cap pe un prieten al acesteia, iar apoi a vut să tragă și în soțul femeii. Bărbatul a scăpat pentru că s-a blocat pistolul, iar victima se zbate între viață și moarte. Francezul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si este acuzat de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă.

 

Samuel David Parra, un șofer de autobuz din Paris, de 48 de ani, a cunoscut-o în 2016, la “treabă” pe Doina, o tânără din Bârca. Bărbatul s-a îndrăgostit de româncă și a vizitat-o de mai multe ori în România. Joi, 6 aprilie francezul a venit din nou în vizită la iubita sa, prin Vama Nădlac. Parra s-a dus la Bârca, la locuința Doinei, unde a dat nas în nas cu doi bărbați Ulis Ghiusi Ioniţă, de 22 de ani, şi Daniel Andrei, soțul femeii. Între cei trei a început o ceartă legată atât de relaţiile fiecăruia cu Doina, dar mai ales pe bani. Cei doi români i-au reproșat francezului că i-ar fi oprit din banii pe care Doina îi făcea. Între inculpat şi martori a avut loc o discuţie referitoare la activitatea de escortă pe care martora o practica la Paris, martorii reproşându-i inculpatului faptul că nu îi dădea acesteia toţi banii pe care îi câştiga din practicarea prostituţiei”, au reținut procurorii doljeni. Cum cearta s-a aprins Parra a completat două file CEC, în valoare de 20.000 euro fiecare și le-a dat acestora. Francezul le-a spus anchetatorilor că și-a dat seama că doljenii vor să îi ia bani și a completat CEC-urile ştiind că banii nu pot fi încasaţi de la nici o bancă din România.

 

Cei doi bărbați nu s-au lăsat cu una cu două și au plecat împreună cu francez, Doina și o altă femeie la Craiova să scoată bani de la bancă. N-au avut noroc pentru că toate băncile erau închise la acea oră, așa că după câteva ore petrecute în Bănie, cei cinci, au plecat spre Bârca. Pe drum, la Gura Văii, Samuel David Parra, a oprit mașina pentru a-și face nevoile fiziologice. A coborât din maşină împreună cu cei doi bărbați, iar la întoarcere a scos un pistol și a tras către Ioniţă Ulis Ghiusi pe care l-a împușcat în cap. A vrut să-l împuşte şi pe Andrei Daniel. Bărbatul a scăpat pentru că s-a blocat pistolul.

 

Francezul a fugit în pădurea de pe marginea drumului, iar femeile împreună cu Andrei Daniel l-au urcat pe rănit în mașină și au plecat spre Spitalul de Urgență Craiova. Vineri dimineață victima a fost transferată la Spitalul „Bagdasar-Arseni“ din București, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Starea acestuia este foarte gravă.

 

Samuel David Parra a fost găsit de anchetatori a doua zi în pădure. La audieri, francezul a spus că i-a fost frică să nu fie sechestrat de cei doi bărbați și acesta este motivul pentru care a tras. Pistolul, modelul Unique Rr 51 Police, pentru care Parra nu avea autorizație, a fost găsit cu greu, îngropat lângă un copac. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile și riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     10-10-2005
    Locatie
     aproape de mine
    Mesaje
    102

    Crima, proxenetism, menage a trois, tot tacamul .

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4273

    CUV.. AIA TREBUIA IMPUSCATA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.