Fructe și legume livrate la domiciliu, soluție pentru craiovenii ocupați și nu...

Fructe și legume livrate la domiciliu, soluție pentru craiovenii ocupați și nu numai. O tânără din Craiova are idei inedite și pentru perioada cadourilor, oferind cele mai dichisite buchete din fructe

11.685
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lipsa timpului este o problemă tot mai mare, în ultima perioadă, nu puține fiind acele zile când din această cauză cei mai mulți dintre craioveni nu-și pot face nici măcar cumpărăturile. Andreea Popescu, o tânără din Craiova, a gândit un concept în acest sens, promițând că duce fructe și legume proaspete la ușa clientului. Totul în baza unei comenzi telefonice și a unei liste cu cele necesare. Și tot cu un simplu apel telefonic, pentru că se apropie o perioadă a cadourilor, Andreea asigură cele mai frumoase buchete din fructe proaspete.

De profesie farmacistă, tânăra știe că a lucra cu oamenii devine o adevărată provocare, la un moment dat. Satisfacția clientului, însă, spune Andreea, este cel mai de preț lucru în domeniul comerțului.

Livrarea fructelor și a legumelor proaspete, la domiciliul clientului, este un concept pe care tânăra l-a gândit după ce, privind în jurul său, a realizat că tot mai multe persoane vorbesc despre lipsa timpului.

Principalii clienţii, îşi spunea la început Andreea, ar putea fi craiovenii care nu mai prind piaţa deschisă atunci când ies de la serviciu sau pe care activitățile casnice nu îi lasă efectiv să ajungă la supermarket. Dar asta poate fi doar o categorie de clienți, altele urmând să apară odată ce tânăra va descoperi dimensiunea socială a afacerii pe care o dezvoltă.

„În urmă cu aproximativ două luni am dat zvon, pe o pagină de Facebook, despre această idee. Părinții mei au un magazin de legume și fructe, în Craiova. Ei se ocupă de această activitate din anul 1992, dar preferă varianta clasică de lucru. Fiind în concediu de creștere a fetiței, am simțit nevoia să reintru în activitate, profesional vorbind, și astfel am venit cu această idee. De fapt, continui o idee a fratelui meu. El a plecat din țară și de acest concept nu s-a mai ocupat nimeni de ceva timp. Fiind acasă cu cea mică chiar am realizat că uneori mi-ar prinde bine dacă cineva mi-ar aduce cele necesare, acasă. Nu tot timpul poți merge la cumpăraturi, iar mămicile știu ce spun, cu siguranță. Am făcut pagina de Facebook și acum sunt în momentul în care mă ocup de promovare”, povestește Andreea.

Livrarea se face zilnic, cu precădere în cea de-a doua parte a zilei, după ce comanda este preluată până în jurul prânzului.

„Noi putem să livrăm produse și legume proaspete, zilnic, pentru că având magazinul este mult mai ușor să ne organizăm. Gama de produse este foarte variată, absolut tot ce îți este necesar în casă, de la banalul morcov sau cartof, la avocado sau kaki. Comenzile se primesc până în jurul orelor 12.00, 13.00 pentru ca ulterior noi să pregătim și să ne organizăm cu livrarea. În ceea ce privește livrarea, ne-am gândit să o facem spre seară, după 17.00, totul pliat după programul omului. Asigurăm livrarea și pentru anumite evenimente. Avem deja o legătură cu două firme cărora le livrăm fructe pentru angajați”, continuă tânăra din Craiova, povestea.

Andreea știe că nu va fi foarte ușor să implementeze un astfel de concept, dar este hotărâtă să doboare acele bariere legate de „teama de ce primesc în plasă”. Tânăra spune că este suficient ca persoana să își stabilească necesarul de fructe și legume, iar dacă acestea, ca valoare, ajung la 50 de lei, transportul este gratuit, de calitatea produselor răspunzând chiar ea.

„Poate că cel mai greu va fi până persoanele se conving de calitatea produselor. Sunt convinsă că există acea întrebare: oare ce primesc în plasă?! Este dificil să lucrezi cu omul, aceasta este realitatea. Noi suntem foarte atenți la acest aspect și automat nu vor fi probleme. Vrem să fim sunați și a doua și a treia oară de către persoana respectivă, ba mai mult, să ne recomande și prietenilor săi. Omul trebuie să știe că dacă își face un calcul privind necesarul de legume și fructe, pentru câteva zile, și dacă acel coș de cumpărături ajunge la 50 de lei, ca valoare, nu va mai plăti transportul. Pentru comenzi mai mici va exista și un tarif legat de transport și aici trebuie să mai analizăm un pic și să venim cu o soluție finală. Ne-am gândit la suma de 10 lei, transportul, dar vom vedea. Cine va intra pe pagina Livrări legume fructe Craiova poate obține toate informațiile pe care le dorește”, mai spune Andreea.

Și pentru că se apropie o perioadă a cadourilor, Andreea pregătește buchete proaspete din fructe. Clientul alege produsele, stabilește dimensiunea buchetului, după care tânăra se ocupă de aspect, astfel încât persoana la care ajung fructele și legumele, cu dichis așezate în ambalaj, să fie mulțumită.

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.