Garda de Mediu Dolj se laudă cu șase ”incineratori” de plastic amendați....

Garda de Mediu Dolj se laudă cu șase ”incineratori” de plastic amendați. La mai mare!

802
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șase persoane fizice care dezmembrau autoturisme, ardeau diverse materiale pentru a obține componenta metalică și colectau deșeuri feroase, ilegal, în Craiova și Coșoveni, au fost verificate și amendate de reprezentanții Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu.

Controalele autorităților au avut loc în cartierele 1 Mai și Popoveni și în comuna Coșoveni, în ziua de 23 iunie, între orele 8:00-11:00 și în data de 25 iunie 2020, între orele 18:00-22:00. Comisarii Gărzii de Mediu Dolj au mers însoțiți de efective din cadrul IPJ Dolj, jandarmi de IJJ Dolj, ISU Dolj și Poliția Locală Craiova.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Dolj, au fost verificate ”mai multe amplasamente în care se desfășurau activități de dezmembrări auto și colectări deșeuri din materiale feroase”. 

Au fost indentificate șase persoane fizice care desfășurau activități de dezmembrări auto, incinerări de materiale pentru a obține componenta metalică și colectări deșeuri feroase, fără a deține acte de reglementare. Față de aceste contravenții la legislația de mediu, comisarii CJ Dolj al GNM au aplicat amenzi în valoare de 19.000 lei și au dispus ca măsură corectivă, de la data controlului, încetarea acestor activități până la obținerea autorizațiilor de mediu”, potrivit reprezentanților Gărzii de mediu Dolj.

Foto: Garda de Mediu Dolj

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  475

  Ooo…au dat amenzi unor tigani si le-au suspendat activitatea pana o sa obtina autorizatiile de mediu Mi-au dat lacrimile de ras !! Acum zboara ciorile si vin cu autorizatile in cioc! Nu va platii tiganul veci pururi si nici nu o sa le faca ceva ca nu au nimic pe numelelor si autoritatile nici nu isi dau interesul sa-i trimita la munca in folosul comunitatii…asa ca…iar amenzi de ochii lumii date fix degeaba!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.