DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2.00)

Târgul de Crăciun din Craiova se va deschide, anul acesta, pe 23 noiembrie, autoritățile căutând o firmă care să se ocupe de organizarea evenimentului. Reprezentanții Primăriei Craiova vor un spectacol live și sunt siguri că cei de la Gașca Zurli vor aduce voia bună în Bănie.

Potrivit cerințelor trecute în caietului de sarcini, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, „Inaugurarea Târgului de Crăciun, Craiova, 2018” ar urma să dureze o oră. Firma care va câştiga licitaţia pentru organizarea evenimentului va trebui să asigure că trupa Gașca Zurli va ajunge în mijlocul craiovenilor la ora 18 şi să îi asigure toate cele necesare derulării spectaolului: scenă, sunet, lumini. Data limită de depunere a ofertelor este 8 noiembrie, iar municipalitatea a estimat un cost al inaugurării Târgului de Crăciun în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.