Gheorghe Dincă audiat și în cazul fetei ucise în Parcul Romanescu, în...

Gheorghe Dincă audiat și în cazul fetei ucise în Parcul Romanescu, în urmă cu patru ani

5.954
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Gheorghe Dincă a fost audiat de anchetatori, în cursul zilei de luni, şi într-un dosar care viza o fată ucisă în Parcul Romanescu din Craiova, au precizat surse apropiate anchetei, pentru Mediafax.

Întrebat dacă Dincă ar fi cercetat şi pentru alte crime, avocatul a răspuns: „Suspiciuni există din partea anchetatorilor cu privire la alte crime. Asta pot să vă confirm, vor face cercetări. Pe mine nu m-au informat”.

Bogdan Alexandru a adăugat că acuzatul a fost azi la DIICOT pentru a da o declaraţie şi a subliniat că nu are cunoştinţă ca un al treilea telefon, al unei alte victime, să fi fost găsit în casa lui Gheorghe Dincă.

Criminalul a fost scos din arestul Poliţiei şi dus la DIICOT Craiova în această dimineaţă, unde a fost chemat să semneze acordul pentru o expertiză psihiatrică.

De la DIICOT Craiova, însoţit de avocat, a plecat la curte ade Apel Craiova unde îşi va retrage contestaţia la arestul preventiv, pe care a formulat-o chiar de la momentul pronunţării juecătorului, dar înainte de a-şi recunoaşte cele două crime.

3 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6650

  Cs tupeu pe el.contestatie?

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7594

  Astia ii pun in carca si crimele savarsite acum 50 de ani in Romania… Ba ce gabori jegosi..
  Treaba care trebuia sa si-o faca nu si-au facut-o.. acum isi fac treaba cu care sunt obisnuiti.. adica manipularea si persecutarea victimei sa recunoasca si ce n-a facut..

  Isi bate criminalul de la caracal joc de ei intr-un mod de comedie britanica.

 3. #3
  Dim
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-05-2008
  Mesaje
  1815

  Spunea cineva că tot ăsta l-a ucis și pe Kennedy!

  Fata din parc a fost și ea victima unei rețele, dar criminalul are legătură cu patronii restaurantului unde lucra ea, nu cu neica Dinică din Olt.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.