Gustos24, o platformă de food ordering 100% craioveană, luptă cu giganții din...

Gustos24, o platformă de food ordering 100% craioveană, luptă cu giganții din domeniu și vrea să se extindă și în alte orașe din țară (P)

3.998
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,50)

Gustos24, platformă 100% craioveană de food ordering, cu peste 60 de restaurante listate și timp de livrare de maximum 30 minute, își face loc în topul companiilor de profil și vrea să își extindă operațiunile în alte orașe mari din țară. 

Gustos24 a înregistrat în 2020 o creștere semnificativă a numărului de restaurante, dar și de comenzi online de mâncare, comparativ cu anul precedent, spune managerul firmei, Dorina Ozunu. Potrivit acesteia, numărul de restaurante listate pe platformă a depășit pragul de 60 și este în continuă creștere. ”Anul 2019 a însemnat un an de expansiune, pe parcursul anului, compania extinzandu-se și reușind scăderea timpului de livrare la maximum 30 minute, fiind o scădere semnificativă față de începutul din 2018”, explică managerul companiei.

Pe Gustos24 descoperim afaceri de succes, începute de la zero, dar cu potențial remarcabil de dezvoltare accelerată, dar și altele deja cu tradiție. ”Mediul privat este principalul contributor la formarea produsului intern brut în România, iar cu cât o să dezvoltăm mai multe astfel de companii în România, cu atât viitorul nostru va fi mai bun”, este de părere reprezentantul Gustos24.

Avantaje multiple cu platforma Gustos24

Cu Gustos24, sunt alternative multiple pentru satisfacerea preferințelor clienților: Comanda de Grup, Plata online, toate promoțiile restaurantelor direct pe platformă, Comandă fără cont. Confirmare comandă în câteva secunde și, cea mai importantă, prețurile pe platforma Gustos24 sunt la fel ca în restaurant, fără taxe ascunse.

Comanzi pentru un grup? E foarte simplu

Cu Gustos24, totul e mai ușor. Plasezi rapid o comandă și te întorci la muncă. Te-ai săturat de aceeași mâncare în fiecare zi? Când există atâta opțiuni delicioase pentru fiecare, în sfârșit e o plăcere să mănânci la birou. Acum se poate comanda mai ușor pentru întreaga echipă, după sedința de la prânz sau când angajații stau peste program. Fără îmbulzeală în jurul computerului, fără coadă la telefon. ”Clientul își alege restaurantul și trimite linkul. Fiecare invitat își adaugă și își personalizează produsele dorite și toată lumea este mulțumită”, explică Doina Ozunu. ”Comanda de grup, atât de utilă, pentru comandarea meniului zilei, oferă și un avantaj major. Inițiatorul comenzii poate obține o reducere de 10% pentru tot grupul. La toate promoțiile disponibile din partea restaurantelor. Astfel poți comanda pizza 2+1 gratis de la mai multe pizzerii”, mai spune Ozunu.

Restaurantele craiovene care livrează exclusiv prin Gustos24 sunt  Restaurant Akropolis, Galaxy, The Manor, cu livrare gratuită, astfel încât bunul gust să fie răsplătit pe măsură.

Din datele companiei, valoarea medie a comenzii, la nivel local, în 2019, a fost de aproximativ 50 lei. Anul acesta, în vremea pandemiei, numărul de comenzi a crescut, însă valoarea este ceva mai mică, în jur de 47 de lei.

Numărul comenzilor pe platforma Gustos24 se află în continuare pe un trend ascendent, favorizate și de dezvoltarea pieței de food ordering din România, dar și de susținerea pe care o avem din partea craiovenilor față de susținerea afacerilor locale. Pentru anul în curs ne propunem extinderea operațiunilor în alte orașe mari din țară. În continuare, vizăm creșterea numărului de restaurante partenere, astfel încât să le oferim clienților noștri o gamă diversă de preparate, dar și cei mai buni timpi de livrare”, declară Doina Ozunu, managerul Gustos24.

În ceea ce privește cele mai comandate preparate culinare pe Gustos24, în vremea pandemiei, acestea au fost: mancarea de tip fast-food, pizza, în special pe vatră, pastele și Meniul Zilei.

82% dintre comenzile realizate pe platformă au fost generate de aplicația mobilă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.